Lite före bilder innan påbörjad pimpning

Tänkte att det kan vara skoj och se förändringarna medan dem sker. Vi har dock inte så många före bilder än så länge då vi inte fotat något själva utan enbart har de bilder som är ifrån annonsen när vi inhandlade vår underbara husbil. Dock kommer några här på hur den såg ut i annonsen och några bilder på den uselt sydda klädseln med ett gardinstyg som man vänt ut och in för att få enfärgat i husbilen. Både den klädseln samt originalklädseln är fotade och den nya klädseln, tyvärr gjorde inte den nya klädseln sig rätta på bild så den måste upplevas eller ses på efter bilderna som kommer upp senare.



"FÖRE BILDER"




Husbilen




Förarhytten med baksäten som extra lyx




Sovloftet ovanför förarhytten, bädden är 180x220 cm




U-formade soffan som går att bädda ner till en dubbelsäng




"Köket" med en mikrovågsugn som extra lyxtillbehör




Kylskåpet


*****


Här följer närbilder på dynornas tyger, före och efter pimpningen. Dock svårt att få det bra på bild när man tar närbilder men eftersom dem inte återfinns i husbilen valde jag att ta närbilder istället och sen får man efter bilder senare med helheten upplagd här. Måste berätta att de gråa gardinstygerna var sydda med symaskin hela vägen med skumplasten i och det gjorde att tygerna inte satt tajt runt skumplasten och gav någon fin form till dynorna men det har vi nu åtgärdat tack vare hjälp av min styvmamma Jane som är möbeltapetsör i Hällingsjö utanför Göteborg, www.janetapetsor.se.




Det gråa tyget som man sytt direkt på dynorna med avigsidan utåt




"Insidan" av det gråa tyget som satt på dynorna, alltså rätsidan inåt




Originalklädsel som återfanns när det gråa tyget revs bort




Nya klädseln som är ett svart grövre möbeltyg




Närbild de luxe på nya klädseln


*****


När jag var iväg och shoppade möbeltyget till dynorna i lördags fann jag även lite coola döskalletyger som jag bara var tvungen att inhandla så vi sen ska se m vi kommer att sy gardiner och eventuella andra detaljer till husbilen. Dessa återfinnes här nedan samt en bild med lite "campingutrustning" till husbilen som jag hade hemma från Tupperware, dock inte det rockigaste på planeten men lite andra svarta och vita tallrikar samt döskalle-bag-in-box-fodral med mera kan dock se till att rockfestivalhusbilen upprätthåller standarden i slutändan.




Coola döskalletyger




Lite campingutrustning


*****


En början på vårt projekt i alla fall, om 119 dagar ska massor vara åtgärdat när vi rullar ner till Sweden rock och årets första festival i vår husbil. Håll tillgodo tills dess. Over and out!


Vid tangenterna denna gång:


Fröken Tanja alias Tyrannja

Kommentarer
Postat av: Ica

Du och Jane är hjältinnor!

2011-02-07 @ 16:34:07
Postat av: Coop

Jag då ??

2011-02-08 @ 16:32:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0